EeyorKleurenStrandjePaardje rijdenCamping BengelsCampingStille kern

Nieuws

Camping Verkocht

30-08-2020

Zoals u misschien wel weet hebben wij de camping al enige jaren in de verkoop. Sinds begin dit jaar is dit in een stroomversnelling gekomen en hebben wij de verkoop van de camping ondergebracht bij een makelaar. Wij hebben in de afgelopen periode een groot aantal gegadigden te woord gestaan maar vaak had dit om financiële redenen geen vervolg. Drie maanden geleden heeft er zich een gegadigde gemeld waar wij een aantal gesprekken mee hebben gevoerd. Twee maanden geleden heeft dit geresulteerd in het ondertekenen van een voorlopig koopcontract waarin onder andere een waarborgsom is opgenomen. Deze is twee weken geleden voldaan en na het laatste contact is er een garantstelling voor de volledige koopsom. Dit wil dus zeggen dat wij de camping hebben verkocht met ingang van 1 november 2020.

Dit betekent dat wij na 1 november geen contracten meer kunnen afsluiten voor het seizoen 2021. De gehele camping zal gerenoveerd gaan worden en vanaf seizoen 2022 verwacht men weer gasten te kunnen ontvangen.

Wij willen iedereen bedanken voor alle jaren die u met ons op de camping heeft doorgebracht. Wij hopen dat u voor de komende jaren weer een plaats vindt om uw vakantie door te brengen.

 

Met vriendelijke groet,

Ruth Meerman & Aart Stehouwer

Naar nieuwsoverzicht

Referentie

Camping de Parel
Groenewoudseweg 71
3896 LS Zeewolde
036 5227862 06 13277244 info@campingdeparel.nl

Website laten maken