KleurenPaardje rijdenStrandjeCampingCamping BengelsEeyorStille kern

Nieuws

Vis-dag Wedstijd

24-05-2015

Beste Visliefhebbers van Zeewolde en de Parel..

Hierbij een kleine fijne mededeling dat er tijdens onze Vis-Dag a.s. zondag 24 mei 2015 door Hengelsport Zeewolde een heuse Viswedstrijd word georganiseerd. Helemaal GRATIS..

De wedstrijd zal om 14.00 uur starten en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Uiteraard ben je geheel vrij om met je eigen spullen te vissen, heb je deze niet maar zou je toch graag een keertje mee doen.. Dan kun je deze gedurende de wedstrijd lenen van de Hengelsport! 

Spelregels worden ter plaatse nog even uitgelegd zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is.. Dus zorg dat je er op tijd bij bent! Verzamelen bij het verzamelpunt op het grote terras van 't Parelnest rond de klok van 13:45.

Graag uiterlijk donderdag 21 mei  a.s. via de mail óf in persoon even aanmelden als je mee wilt doen aan de Viswedstrijd zodat ook wij dan een beetje weten waar we rekening mee moeten houden.. Tevens kun je het dan meteen even aangeven als je gebruik wenst te maken van een "leen-hengel"!

Wel willen we je vragen om te zorgen dat je in het bezit bent van een "Vis-pas"! (deze kun je natuurlijk verkrijgen bij Hengelsport Zeewolde)

Alvast een fijne wedstrijd toegewenst en moge de Beste winnen!! :-D

Naar nieuwsoverzicht

Referentie

Camping de Parel
Groenewoudseweg 71
3896 LS Zeewolde
036 5227862 06 13277244 info@campingdeparel.nl

Website laten maken