StrandjeCamping BengelsStille kernEeyorPaardje rijdenCampingKleuren

Nieuws

Omgeving

Camping de Parel is gelegen in de gemeente Zeewolde in provincie Flevoland. De camping is omgeven door bossen en water.

De gemeente Zeewolde ligt op 2 kilometer van onze camping. Het dorp is te voet, met de fiets en zelfs met de boot goed te bereiken. Er is een boothelling aan de voorzijde van de camping en tevens verhuurt de camping kano's. Zeewolde is een leuke jonge gemeente met een diversiteit aan winkels. Rondom Zeewolde bevinden zich tal van leuke dorpen en steden zoals: Harderwijk, Elburg, Nijkerk, Dronten, Putten en Amersfoort.

De camping ligt in het Horsterwold. Dit grootste loofbomenbos van Europa is een prachtig natuurgebied waar u onder andere uren kunt..

wandelen, er zijn wandelroutes uitgezet die een prachtig beeld geven van het gebied, tijdens deze wandelingen kunt u oog in oog komen te staan met de vos. Spannend is het zien van een ree op een van de bospaden of op de vele open weiden die het gebied rijk is.
fietsen, over de verharde en onverharde paden. In en rondom Horsterwold liggen betonnen fietspaden.
mountainbiken, een prachtige mountainbikeroute aangelegd met uitdagende singletracks door de bossen en over kleine heveltjes langs mooie waterpartijen.
paardrijden, er zijn ongeveer 80 km. aan ruiterroutes uitgezet voor zowel ruiters als menners. Voor de menners zijn er langs de route op een aantal plaatsen hindernissen uitgezet.
varen, vaar in eigen boot, boothelling dichtbij of (huur)kano naar het Stiltegebied of de Stille Kern en geniet van de rust, zie hoe de ijsvogels vliegen, de bevers water drinken en bij schemering ook de reeën hun dorst lessen.

Al met al een pracht gebied en ruime camping, iets wat u zeker eens moet ervaren!

Referentie

Camping de Parel
Groenewoudseweg 71
3896 LS Zeewolde
036 5227862 06 13277244 info@campingdeparel.nl

Website laten maken